Nieuws

 • Seizoen 2024-2025

  Jawel, we zijn reeds begonnen met de voorbereidingen van het volgend turnseiz...

  Lees meer
 • Turngala 2024 Black-out

  Turngala 2024 Sterk en Lenig presenteert Black-Out. Op zondag 26 mei pr...

  Lees meer
Meer nieuws

Uitkijken naar een nieuw turnseizoen

Het turnseizoen 2020-2021 zit erop. 

Het werd alweer een buitengewone periode, maar wij denken dat we onze leden toch zoveel mogelijk hebben weten te benaderen binnen de steeds geldende maatregelen. 

We kijken met veel plezier terug op "S&L The movie", waar we toch een mooie weerspiegeling kregen van het voorbije seizoen.

Bedankt aan al onze trainers die opnieuw het beste van zichzelf hebben gegeven, ondanks de moeilijke periode en dank aan jullie, ouders en gymnasten voor het gestelde vertrouwen in onze club. 

Hopelijk -en het ziet er momenteel toch goed uit- kunnen we in september starten aan een nieuw "normaal" turnseizoen, waarin we opnieuw "al" onze leden fysiek kunnen verwelkomen! 

 

Hoe kan ik mij inschrijven? KLIK HIER

 

Nieuwe leden en bestaande (die geen gebruik hebben gemaakt van de vervroegde inschrijving) kunnen zich inschrijven vanaf 23 augustus.  

Het volgend seizoen start vanaf 1/9/2021 tot begin juni 2022. Alle info mbt groepen, lidgelden en trainingsuren vind je HIER terug

Wij wensen al onze leden een fijne vakantie en hopen jullie in september terug te zien! 

 

Gaat er een sportkamp door deze zomer?

Door de werken in sporthal Keiskant is het niet mogelijk om tijdens de zomervakantie een sportkamp te organiseren. Ook speelden de onzekere maatregelen ook mee. Uitstel hoeft geen afstel te zijn, we bekijken momenteel de piste om een turnkamp in de herfstvakantie te organiseren. Binnenkort meer info.

Blijf goed op de hoogte

Bekijk regelmatig onze website en volg onze social media kanalen.  Blijf op die manier goed op de hoogte en mis niets. We krijgen regelmatig vragen over zaken die gewoon op onze website staan of zijn gepost op ons Facebook of Instagram kanaal.

Tot slot willen we je bedanken. Het was een bewogen seizoen en hebben ons allen heel flexibel moeten opstellen. We bedanken eenieder die is ingegaan op de alternatieven die we hebben aangeboden: de online lessen, de buitentrainingen en deelname aan 'The Movie'. We kregen veel mailtjes van steun. Dikke pluim voor onze trainers voor hun inspanningen in deze bijzondere omstandigheden. #samensterk

 

Nieuws

 • Seizoen 2024-2025

  Jawel, we zijn reeds begonnen met de voorbereidingen van het volgend turnseiz...

  Lees meer
 • Turngala 2024 Black-out

  Turngala 2024 Sterk en Lenig presenteert Black-Out. Op zondag 26 mei pr...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Sterk en Lenig Drongen
 • Hoe inschrijven

  Hoe inschrijven

  Het inschrijven bij Sterk en Lenig kan op 2 manieren, digitaal of via een te printen inschrijfformulier

  Lees meer
 • Onze groepen

  Onze groepen

  Lees meer
 • Meest recente activiteiten

  Meest recente activiteiten

  Meest recente activiteiten

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.